Säljare med tekniskt intresse sökes till Binea

Brinner du för försäljning och teknik och att vara i framkant på din bransch?

Skulle du gilla att jobba på det företag som är bland de ledande på marknaden kring kassasystem och integrerad e-handel? Då har vi jobbet för dig!

Vi behöver förstärka vårt säljteam med ytterligare en driven och positiv säljare. Binea säljer betallösningar till små och medelstora företag runt om i Sverige och nu behöver vi ytterligare en person till vår säljavdelning.

Du kommer att arbeta i ett team, som säljer betallösningar till företag runt om i Sverige. I rollen ingår såväl att hitta nya kunder som att förvalta befintliga kunder. Vi söker därför dig som har erfarenhet av nykundsförsäljning och som trivs med att bygga relationer och hjälpa kunderna att hitta de bästa lösningarna. Vi har mycket dialog med våra kunder och idag kan det vara på många olika sätt som telefon, mail och besök.

Vår tekniska avdelning och supportavdelning hanterar de rent tekniska frågorna, men du bör ha god förståelse och intresse för teknik så att du kan lösa kundernas utmaningar.

  • Som person är du en snabbtänkt problemlösare med stor social kompetens.
  • Du är förtroendeingivande och pålitlig med en god förmåga att skapa långsiktiga relationer.
  • Du lever i förvissningen om att den mest framgångsrika försäljningen är inte att sälja så mycket som möjligt, utan att sälja precis det som varje kund behöver.
  • Du har goda kunskaper i Svenska och kan uttrycka dig korrekt i både tal och skrift, kan arbeta på engelska och är en hejare på kommunikation.
  • Vi ser gärna att du kan ytterligare något språk.
  • B-körkort är ett stort önskemål.

Vi erbjuder dig ett fartfyllt och spännande arbete i en dynamisk miljö med en arbetsplats som ständigt ändras efter våra behov.

Våra medarbetare är vårt varumärke och därför ställer vi höga krav på vår personal, men det innebär i sin tur att det finns mycket goda möjligheter att utvecklas och avancera.

Vi är ett snabbt växande, entreprenörsdrivet företag med kontor i Göteborg och i Halmstad med familjär stämning och stark gemenskap.

Kontakt
  Peter Lang
+46 725420590
peter.lang@binea.se