Smarta kassaregister för verksamhet i olika storlekar

Som nyöppnad företagare kan det ibland kännas skönt att starta i lite lägre skala. Vi på Halmstad Kassaregister har arbetat med ECR i över 50 år och vill vara en trygg leverantör för dig oavsett om det handlar om stora PC-system eller en liten "vanlig" kassa.

Vi är stolta över att vara en del i SHARP Kassacenter och arbeta med SHARPs driftsäkra och smarta maskiner - Vi hjälper dig att hitta det bästa kassaregistret för vilken typ av verksamhet du än har.

Funktionalitet

Alla SHARPs ECR kassaregister är användarvänliga, certifierade och godkända enligt kassalagen. Våra kassaregister levereras komplett programmerade av oss efter dina önskemål, helt driftklara inklusive kontrollenhet och kassalåda. Bara att sätta kontakten i vägguttaget och köra! Vi ger dig givetvis en bra utbildning på din nya maskin så du känner dig trygg i det framtida användandet.

Samtliga av SHARPs ECR-modeller har ett elektroniskt journalminne vilket innebär att när dagen är slut sparas journalen ner på ett minneskort och du slipper printa de där meterlånga remsorna efter ditt dagsavslut. Dessutom ger de tydliga dags-/periodrapporter och i kvitto huvudet finns möjlighet att lägga din grafiska logotyp - Snyggt och proffsigt att lämna till kunden!

Detta var bara ett par små smakprov på vad SHARPs kassaregister kan. Hör av dig så berättar våra kunniga säljare gärna mer om alla funktionerna. Och du - Vi har ofta fina begagnade kassaregister hemma till bra priser!

Köp smarta kassaregister för din butik

Godkänt enligt kassalagen

Ett litet och certifierat kassaregister som följer kassalagens direktiv. Perfekt för den mindre verksamheten!

Klart från start

Färdigprogrammerade kassaregister av oss med dina önskemål om knappar och texter. Levereras driftklar - Bara att plugga in i vägguttaget och köra!

Finansiering

Dela upp betalningen på en bekväm månadskostnad. Vi samarbetar med Wasa Kredit och Sharp Finans som båda erbjuder smidiga finansierings bilder. Givetvis går det även bra att köpa hela paketet på faktura också!

 
SHARP XE-A207

 

Vår mest sålda modell av kassaregister är SHARP XE-A207/217. Mycket driftsäker, tyst och lättarbetat kassaregister lämplig för den mindre verksamheten. Certifierad och godkänd enligt kassalagen. Kvittot skrivs på 57mm termo och möjlighet till grafisk logotyp finns om så önskas. Maskinen kommer med en robust låsbar kassalåda i fullstorlek (5 sedel- & 8 myntfack, ej avmonterbar), en smart vridbar kunddisplay och ordentligt med plats för varugrupper på tangentbordet. Sharp XE-A207 har upphöjda tangenter och plats för 16 varugrupper som kan utökas till det dubbla via shiftfunktion. Kan ej anslutas till kortterminal.

SHARP XE-A207 levereras driftklar inklusive kontrollenhet och programmering efter dina önskemål.

 

Mått BxDxH: 360x425x365

Pris från 149 kr /månad

Till våra småmodeller rekommenderar vi att supportavtal tecknas, då hjälper vi även till med hela rapporteringen till Skatteverket.

 
SHARP XE-A217

 

Vår mest sålda modell av kassaregister är SHARP XE-A207/217. Mycket driftsäker, tyst och lättarbetat kassaregister lämplig för den mindre verksamheten. Certifierad och godkänd enligt kassalagen. Kvittot skrivs på 57mm termo och möjlighet till grafisk logotyp finns om så önskas. Maskinen kommer med en robust låsbar kassalåda i fullstorlek (5 sedel- & 8 myntfack, ej avmonterbar), en smart vridbar kunddisplay och ordentligt med plats för varugrupper på tangentbordet. Sharp XE-A217 har plats för 70 varugrupper och ett slätt tangentbord täckt med en gummiduk för att tåla stänk och smuts bra. Enkelt att torka av! Kan ej anslutas till kortterminal.

SHARP XE-A217 levereras driftklar inklusive kontrollenhet och programmering efter dina önskemål.

 

Mått BxDxH: 360x425x365

Pris från 149 kr /månad

Till våra småmodeller rekommenderar vi att supportavtal tecknas, då hjälper vi även till med hela rapporteringen till Skatteverket.

 Bild
 Bild
 Bild
 Bild
 Bild
 Bild