Smarta kassasystem för alla dina behov

Vi erbjuder dig en trygg och skräddarsydd kassalösning för just din butik eller verksamhet. Bästa kassasystemen för småföretagare som stora.

Hos oss hittar du smarta kassasystem som, efter ett utvecklingsarbete med våra användare, inte bara är moderna utan även säkra och kompetenta. De är skapade för att underlätta just din arbetsdag och ge dig maximal hjälp till merförsäljning!

Vi på Halmstad Kassaregister är stolta över att vara med i SHARP CENTER som en SHARP partner - Hör av dig så hjälper vi dig med kassasystem!

Funktionalitet

SHARP PC Kassasystem har en mängd funktioner att välja mellan - alla i syfte att underlätta för dig i de dagliga rutinerna. Kassasystemet hjälper dig att överskådligt hantera och få en överblick av inventering, lager, priser, kunder och anställda. Det gör det möjligt arbeta back-office och även hemifrån - håll koll din försäljning var du än befinner dig! Kassasystemet hjälper dig att få ut relevanta rapporter på allt från artiklar till kunder som ger dig möjligheten att planera och effektivisera din verksamhet och försäljning.

SHARP PC Kassasystem har integrationer till många bokföringsprogram och genererar vid dagsavslut en SIE4-fil som smidigt skickas och importeras! Detta innebär att du sparar värdefull tid som du kan lägga på viktigare saker än administration.

Vi vill att du ska känna dig helt trygg i  ditt användande - därför är det viktigt för oss att det finns en fungerande support att vända sig till! Vi hjälper dig och utöver det har vi specialister på telefonsupporten som alltid är redo att hjälpa till. Supporten kan enkelt koppla upp sig till ditt kassasystem och därifrån lösa problemen. Support är tillgänglig 8-22 alla dagar om året!

Köp smarta kassasystem för din butik

Användarvänligt

På ett enkelt sätt skapar du varugrupper, artiklar, rabatter, kundgrupper och mycket mer. Enkelt kassasystem med mycket funktionalitet!

Skräddarsytt

Kassasystemet är anpassningsbart och vi designar det helt efter dina önskemål och din branschs behov.

Bokföringshjälp & Rapporter

De snygga och smidigt skrivna dagsavsluten kan exporteras till ditt bokföringssystem genom en SIE4-fil - Konterat och klart! Du har även möjlighet att ta fram rapporter över tex vilka varor som säljs mest eller försäljning per kassör - överskådligt och bra!

Bästa kassasystemet för din butik och verksamhet

Bästa kassasystem för restaurang och café

Restaurang & Café


För dig som vill hitta bästa kassasystemen för restaurang- och cafébranschen erbjuder vi dig SHARP Dining.

Bästa kassasystem för retail och livs

Retail & Livs


För dig som vill hitta bästa kassasystemen för butik, retail och livsmedel erbjuder vi SHARP PC Retail och SHARP PC Supermarket.

Bästa kassasystem för salong och wellness

Salong & Wellness


För dig som vill hitta bästa kassasystemen för frisör, salonger, spa och friskvård erbjuder vi SHARP PC Wellness.