Kassasystem

Vi på Halmstad Kassaregister är stolta över att vara en del i SHARP CENTER och kunna erbjuda dig en trygg kassalösning, skräddarsydd för just din verksamhet.

Sharp PC Kassasystem är utvecklade tillsammans med användarna och har tack vare samarbetet blivit snabba, säkra och kompetenta system, skapade för att underlätta just din arbetsdag och ge maximal hjälp till merförsäljning.

Vi skräddarsyr ditt system utefter vilka funktioner och tillvalsmoduler just din butik är i behov av - Hör av dig så kikar vi tillsammans!

Funktionalitet

SHARP PC Kassasystem har en mängd funktioner att välja mellan - alla i syfte att underlätta för dig i de dagliga rutinerna. Systemet hjälper dig att överskådligt hantera inventering, lager, priser, kunder och anställda. Det gör det möjligt arbeta back-office men även hemifrån - håll koll din försäljning var du än befinner dig!
Systemet hjälper dig att få ut relevanta rapporter på allt från artiklar till kunder som ger dig möjligheten att planera och effektivisera din verksamhet och försäljning.

SHARP PC Kassasystem har integrationer till många bokföringsprogram och genererar vid dagsavslut en SIE4-fil som smidigt skickas och importeras! Detta innebär att du sparar värdefull tid som du kan lägga på viktigare saker än administration.

Vi vill att du ska känna dig helt trygg i  ditt användande - därför är det viktigt för oss att det finns en fungerande support att vända sig till! Vi hjälper dig och utöver det har vi specialister på telefonsupporten som alltid är redo att hjälpa till. Supporten kan enkelt koppla upp sig till ditt kassasystem och därifrån lösa problemen. Support är tillgänglig 8-22 alla dagar om året!

Bild

Användarvänligt

På ett enkelt sätt skapar du varugrupper, artiklar, rabatter, kundgrupper och mycket mer!

Skräddarsytt

Systemet är anpassningsbart och vi designar det helt efter dina och önskemål och din branschs behov.

Bokföringshjälp & Översikt

De snygga och smidigt skrivna dagsavsluten kan exporteras till ditt bokföringssystem genom en SIE4-fil - Konterat och klart! Du har även möjlighet att ta fram rapporter över tex vilka varor som säljs mest eller försäljning per kassör - överskådligt och bra!

 
Restaurang & Café


För dig verksam inom restaurang- och cafébranschen erbjuder vi SHARP Dining.

 
Retail & Livs


För dig verksam inom branschen retail eller livsmedel erbjuder vi SHARP PC Retail och SHARP PC Supermarket.


Salong & Wellness


För dig verksam inom branschen för salonger, spa och friskvård erbjuder vi SHARP PC Wellness.