Bineas molnbaserade lösningar för alla verksamheter

Vårt moderbolag Binea erbjuder flera egenutvecklade molntjänster som går att anpassa för all typ av verksamhet.

Software as a service (SaaS) är en molntjänst som BINEA tillhandahåller en s.k. hyrd programvara över internet. Det är en tjänst kunderna kan komma åt från vilken internetansluten enhet som helst. t.ex. inköpssystem, rapport & säljstatistik, presentkort, B2B och affärssystem.

Binea har för nedan referenser utfört integrationer för automatiserade flöden och sett till att aktuell information finns i alla kanaler och optimerat e-handelsplattformarna och betallösningar.

Binea Order Systems

Binea Order Systems är vår egenbyggda plattform som är byggd för både B2B och B2C försäljning med många artiklar (300 000 artiklar eller mer).
Ordersystemet stödjer integration till flera olika affärssystem och kassasystem. Det finns även stöd för användade av flera prislistor och språkval.
Systemet har idag ett eget välutvecklat API med stöd för t.ex Order, kunder, Produkter, Lager, Direktprisupplag, Klarna och Faktura.
Attributen på kund och produkt är helt dynamiska och sätter inga begränsningar.

Binea Ecommerce Systems

Vi har integrerat med fler av marknadens mest använda affärsystem och kassasystem. Vi har realtids synkning av artikelinformation, lagerstatus, kunder och ordrar mellan e-butik och systemet. Vi har utvecklat sidorna med responsiv webbdesign för shopping på mobiltelefon, surfplatta och dator Vi använder oss utav Säkra betalsätt i e-butiken - betalning med kort, faktura, direktbank och konto

Binea Purchase Order

I inköpsystemet planeras kommande inköp under olika säsonger. Systemet hanterar inköp mot budget, valuta och frakt. Här ta du även ta ut rapporter kommande inköp Inköpen kan spridas över de butikerna som ni avser att köpa in varorna till. Stöd att maila order/beställning till leverantören, Ordern kan ha flera statusar. Att frisläppa en order låter dig enkelt, snabbt och effektivt läsa in och uppdatera stora mängder artiklar till ditt affärsystem / kassasystem.

Binea Gift Card

Med BINEA GiftCard kan du sälja, ladda och makulera presentkort i butik. Numera stöd för att slå ihop och skriva ut rapporter. Det finnes också en terminal för saldoförfrågan kan placeras ute i butik och låter slutkund kontrollera status på sitt presentkort på egen hand.

Binea Reports

Binea reports är en av marknades främsta rapportssytem. Systemet samlar in information i realtid. Man kan ta ut rapporter och grupper dem per butik, leverantör, varumärken och period m.m. Export av rapport t..ex Excel.

ex på nägra av rapporterna i systemet, Försäljning, Försäljning (utökad), Försäljning / budget, Försäljning / budget(utökad) , Resultatrapport, Lagerrapport, Lager (utökad), Frekvens, Frekvens(utökad)

Binea Plantation

Affärssystemet stödjer prognos, skörd (lager), plocklistor och orderhantering, fakturering med integration Jeeves. Systemet har kundregister, artikelregister och prislistor..

Referenser
 Bild
 Bild
 Bild
 Bild
 Bild
 Bild
 Bild
 Bild
 Bild
Våra integrationer
 Bild
 Bild
 Bild
 Bild
 Bild
 Bild