Köpvillkor

Halmstad Kassaregister, små omkostnader med bra och seriösa generalagentsavtal ger dig rätt pris!

Kvalitét kontra pris går hand i hand. Att jämföra fabrikat kan ibland vara svårt men faktiskt ofta också förvånansvärt lätt. Skall du köpa en bil, en stereo eller en elvisp så är det troligen så att du redan från början vet ganska bra att vissa fabrikat bara inte håller måttet, man undviker dem. Man vill ju köpa ”säkra kort” och slippa strul!

Ibland blir vi kontaktade av kunder som ”köpt på annan ort”, man tittade då mest på priset, visste inte så mycket om fabrikat eller servicenivå, man köpte sig en kassa billigt, en kassa som nu visat sig har blivit en dyr besvikelse.

Vi vet att ett kassatangentbord, en skrivare eller en kassalåda kan vara av helt skilda kvalitéter. Listan är lång på de bristfälliga kassor och kassadetaljer vi fått se och stundtals har man inte vetat om man skall skratta eller gråta! Man får vad man betalar för är en fras som verkligen här stämmer in.

Vi kan kassor och har sållat rejält bland både leverantörer som fabrikat.
50 år i branschen ger erfarenhet.

Vi säljer först oss, därefter säljer vi produkten, du kan koncentrera dig på att driva din verksamhet. En korrekt, väl fungerande support och service får du på köpet.

Vi vet att du egentligen vet, kvalitét betalar sig i längden.

Välkommen till oss att göra en bra och bekymmersfri affär!

 

Viktig information gällande priser.
När vi marknadsför våra produkter är de priser som anges ALLTID exklusive moms. Detta gäller även våra annonser på Blocket.