Bild

Restaurang & Café

För dig verksam inom restaurang- och cafébranschen erbjuder vi SHARP Dining.

Ett kraftfullt och kompetent system utvecklat i samarbete med krögare som vet vilka funktioner som underlättar arbetsdagen i den krävande miljön du befinner dig i.
Vi skräddarsyr ditt system utefter vilka funktioner och tillvalsmoduler just din butik är i behov av - Hör av dig så kikar vi tillsammans!

SHARP Dining erbjuder ett överskådligt system med massor av smarta funktioner såsom bordskartor, möjlighet att splitta eller parkera nota, flytta bord och till och med boka bord med SMS-bekräftelse/påminnelse om så önskas!
Du kan välja hur du vill skicka bongar, med eller utan kopior till andra bongskrivare i till exempel bar eller kallkök och du kan enkelt hantera kampanjer såsom luncherbjudande eller Happy Hour.

I SHARP Dining finns personalfunktion med schema, bemanning och tidsstämpling – allt i en enligt Skatteverkets anvisningar godkänd inloggningsfunktion. Det innebär att du helt slipper den Gröna Boken och du kan enkelt skriva ut rapporter för exempelvis arbetad tid per anställd eller period. Kvickt och lätt inlogg med magnetkort eller en kod.

Ge dina kunder snygga medlems-, VIP- eller stamgästkort att samla poäng på och erbjud proffsiga presentkort som kan laddas med valfri summa pengar. Korten designas efter dina önskemål med ditt företags logga. Snyggt och lyxigt!

Kontakta oss så kikar vi mer på vad som skulle passa dig. Vi skräddarsyr systemet efter din verksamhets storlek och behov och våra kunniga säljare hjälper dig gärna hitta rätt i funktionsdjungeln.

 

Kortterminaler

 

Vi samarbetar med Bambora och Nets och hjälper dig hela vägen till en säker kortterminalslösning. En sammankoppling av kortterminalen till kassasystemet ger dig säkra och snabba transaktioner och risken för eventuella felslag elimineras.

Möjlighet till att blippa korten vid betalning finns givetvis.

 
Tablets

 

Ta med dig kassaprogrammet ut på golvet och låt gästerna beställa vid bordet. Vi erbjuder snygga stöttåliga tablets för att underlätta din försäljning.

 

 
Kundkort

 

Ge dina kunder snygga medlemskort att samla poäng på och erbjud proffsiga presentkort som kan laddas med valfri summa pengar. Korten designas efter dina önskemål med ditt företags logga. Snyggt och lyxigt!