Smarta kassasystem för din butik

Kassasystem för retail & livsmedel

För dig verksam inom branschen retail eller livsmedel erbjuder vi SHARP PC Retail och SHARP PC Supermarket.

SHARP PC Retail & Supermarket är utvecklade tillsammans med användarna och har tack vare samarbetet blivit snabba, säkra och kompetenta system, skapade för att underlätta just din arbetsdag.

Vi skräddarsyr ditt system utefter vilka funktioner och tillvalsmoduler just din butik är i behov av - Hör av dig så kikar vi tillsammans!

SHARP PC Retail & Supermarket integreras mot dina bakomliggande system och hjälper dig på så sätt hela vägen från lager- till bokföring. Ett komplett order-, lager- och faktureringssystem som smart hanterar exempelvis färger och storlekar.

Prislistor importeras smidigt och du slipper lägga in varje artikel manuellt. Den största vinsten blir självklart att du sparar tid – och tid, som bekant, är ju pengar!

Kontakta oss så kikar vi mer på vad som skulle passa dig. Vi skräddarsyr systemet efter din verksamhets storlek och behov och våra kunniga säljare hjälper dig gärna hitta rätt i funktionsdjungeln.

 Bild

Slipp ekonomisk administration

Systemet befriar dig från många och långa timmar av ekonomisk administration. Rapporter skickas med fördel via sms eller mejl och med integration till ditt bokföringssystem genereras ett SIE4-fil redo att skapa ett verifikat från. SHARP PC Retail & Supermarket bygger även överskådlig försäljningsstatistik och visar även säsongsförändringar eller kan jämföras med olika butiker om så önskas. Koppla enkelt bilder till artiklar, eller länka andra artiklar för kundtips som ger merförsäljning!

 Bild

Medlemskort & Presentkort

Ge dina kunder snygga medlemskort att samla poäng på och erbjud proffsiga presentkort som kan laddas med valfri summa pengar. Korten designas efter dina önskemål med ditt företags logga. Snyggt och lyxigt!

 Bild
Orderhantering & Statistik

Rabatter och tillfälliga priser hanteras på många olika smarta sätt, liksom enkel massjustering av artiklar och avancerad försäljningsstatistik. Systemet erbjuder komplett serviceorderhantering för reparations- eller servicearbete. Även hel uthyrningsfunktion för till exempel video, bilar eller maskiner finns. Automatiska utskrifter för garanti, skötselråd eller liknande ordnar SHARP PC Retail snyggt. Du hanterar även unika artiklar med serienummer så som mobiltelefoner eller datorer med lätthet. Vapenregistermodul finns om så önskas. Ni hör ju själva – möjligheterna är oändliga!

 Bild
Smidig personalhantering

I SHARP PC Retail & Supermarket finns även personalfunktion med schema, bemanning och tidsstämpling – allt i en enligt Skatteverkets anvisningar godkänd inloggningsfunktion. Det innebär att du helt slipper den Gröna Boken och du kan enkelt skriva ut rapporter för exempelvis arbetad tid per anställd eller period. Kvickt och lätt inlogg med magnetkort eller en kod.

 

Scanners

 

Koppla en hand- eller orbitscanner till ditt system och få hjälp med en snabb och korrekt hantering av varuinläsning vid försäljning.

Möjlighet att läsa både EAN och QR-koder finns vilket underlättar även vid tex kundklubbar då körkort kan scannas

 

Kortterminaler

 

Vi samarbetar med Bambora och Nets och hjälper dig hela vägen till en säker kortterminalslösning. En sammankoppling av kortterminalen till kassasystemet ger dig säkra och snabba transaktioner och risken för eventuella felslag elimineras.

Möjlighet till att blippa korten vid betalning finns givetvis.

 

Vågar

 

Vi erbjuder många modeller av vågar - allt från den lilla prisuträknande till den större etikettskrivande.

Att sammankoppla vågen med ditt kassasystem ger en snabb försäljningshantering och korrekta priser överförs direkt.