Supporttjänst

En stor trygghet i dessa kassalagstider! Med ständigt föränderliga och nya krav hjälper supporttjänsten er att hitta rätt och du behöver inte längre fundera på om din kassaplats klarar ett kontrollbesök från Skatteverket!

Är du medveten om Skatteverkets regler, SKVFS 2009:3? Mångar svarar nej, men har inte en aning!

Vi vet vad 2009:3 innebär för ER och för oss. Det gäller verkligen att hålla tungan rätt i mun och att följa Sveriges nya regelverk för användandet av kassaregister!

Det är därför har vi tagit fram supporttjänsten!

Vi har tack vare denna också fått många kunder som är extremt tacksamma, de fick ingen kontrollavgift från Skatteverket på 10.000 kr!  ALLT var ju helt ok, man var informerad och up to date. Detta är något vi är stolta över, det har gett oss en kvittens på att vi jobbar rätt!

Genom supporttjänsten ser vi tillsammans till att det är ordning och reda. Ni blir regelbundet informerade om vad som gäller och vad som händer.

Utöver detta;
Prioriterad service, fri programmering, fri lånekassa, hjälp med rapporteringen till Skatteverket, direkta nyhetsbrev med det senaste från Skatteverket (och det som berör just Dig), generella nyheter om kassa i allmänhet, och som grädde på moset - en rabatterad prislista på reservdelar och tillbehör. Detta är bara några exempel på vad supporttjänsten ger dig.

Så om inget annat avtalats när du beställt din kassa, då tillkommer alltid en årlig supporttjänst. Den faktureras separat med 749:-/år.

MEN TROTS ALLT,

Känner du att du idag och framöver har tillräcklig kontroll på vad Skatteverkets regelverk för användande av kassaregister innebär för dig, du känner att du lätt och korrekt programmerar din kassa och du kommer själv när så krävs sköta rapporteringen till Skatteverket? 

Ja, först då tycker vi att du ev. kan överväga om du behöver supporttjänsten. Vi är glada att få sälja en kassa till dig ändå, även utan supporttjänst!

Men för Dig som optimalt vill kunna fokusera på att sälja och driva verksamhet, då är den en suverän lösning.

Så tycker vi, och många med oss.

Med vår supporttjänst sover du gott om natten!