Smarta kassasystem för salong, wellness och frisör

Kassasystem för frisörsalonger & wellness

För dig verksam inom branschen för salonger, spa och friskvård erbjuder vi SHARP PC Wellness.

SHARP PC Wellness är utvecklat tillsammans med användarna och har tack vare samarbetet blivit ett snabbt, säkert och kompetent system, skapat för att underlätta just din arbetsdag och ge maximal hjälp till merförsäljning. Vi skräddarsyr ditt system utefter vilka funktioner och tillvalsmoduler just din butik är i behov av - Hör av dig så kikar vi tillsammans!

Vilka produkter eller behandlingar säljer egentligen bäst? Och vilka säljer kanske inte alls? I överskådliga rapporter får du full koll på ditt sortiment. Detta underlättar planering, inköp och butiksplacering av material.

Kontakta oss så kikar vi mer på vad som skulle passa dig. Vi skräddarsyr systemet efter din verksamhets storlek och behov och våra kunniga säljare hjälper dig gärna hitta rätt i funktionsdjungeln.

 Bild

Smidiga utskick & inbjudningar

SHARP PC Wellness hanterar smidigt mejl- eller smsutskick som bekräftar/påminner din kund om sin tid samt hälsar välkommen. Även erbjudanden eller inbjudningar till exempelvis kundkvällar administreras enkelt. Du delar, om så önskas, in kunderna i olika kundkategorier och kopplar magnetkort med prisgrupper satta, så som exempelvis Stamkund, VIP eller Familj.

 Bild

Medlemskort & Presentkort

Ge dina kunder snygga medlemskort att samla poäng på och erbjud proffsiga presentkort som kan laddas med valfri summa pengar. Korten designas efter dina önskemål med ditt företags logga. Snyggt och lyxigt!

 Bild

Helhetslösning för bokningar

Med SHARP PC Wellness tar du smidigt ta hand om tids- och kundbokningar och sköter samtidigt särredovisning av inhyrda entreprenörer så som olika frisörer, massörer eller PT:s. Detta helt enligt Skatteverkets föreskrifter. Även kortbetalningarna kan styras direkt till respektive företag. Systemet klarar av fem olika företag (organisationsnummer) i en och samma kassaplats! Detta ger en otroligt värdefull effektivisering i administrationen. Bokningskalendern i systemet gör det möjligt för er att sköta varandras kunder, du kan lugnt ta hand om din kunds behandling medan dina kollegor bokar in din nästa. Ni slipper skrymmande stök med att tvingas ha varsitt kassaregister – här ligger allt i samma! I bokningsfunktionen finns utrymme för ett obegränsat antal användare och möjlighet till koppling mot onlinekalender där kunder själva kan sätta upp sig för en tid.

 Bild

Smidig personalhantering

I SHARP PC Wellness finns även personalfunktion med schema, bemanning och tidsstämpling – allt i en enligt Skatteverkets anvisningar godkänd inloggningsfunktion. Detta innebär att du helt slipper den Gröna Boken och du kan enkelt skriva ut rapporter för exempelvis arbetad tid per anställd eller period. Kvickt och lätt inlogg med magnetkort eller en kod.

 

Kortterminaler

 

Vi samarbetar med Bambora och Nets och hjälper dig hela vägen till en säker kortterminalslösning. En sammankoppling av kortterminalen till kassasystemet ger dig säkra och snabba transaktioner och risken för eventuella felslag elimineras.

Möjlighet till att blippa korten vid betalning finns givetvis.

 

Kundkort

 

Ge dina kunder snygga medlemskort att samla poäng på och erbjud proffsiga presentkort som kan laddas med valfri summa pengar.

Korten designas efter dina önskemål med ditt företags logga. Snyggt och lyxigt!

 

Scanners

 

Koppla en hand- eller orbitscanner till ditt system och få hjälp med en snabb och korrekt hantering av varuinläsning vid försäljning.

Möjlighet att läsa både EAN och QR-koder finns vilket underlättar även vid tex kundklubbar då körkort kan scannas