Trygghet och försäljningsvillkor

Tryggt att handla vår Webshop

Att välja kassaregister är för oss förknippat med en omsorgsfull behovsanalys.

Utbudet som här visas är produkter som är enkla men mycket kompetenta i sina grundfunktioner. Dessa är vanligen fullt tillräckliga för de flest förekommande brancherna.

Informationen vi visar i shopen hoppas vi att du uppfattar som komplett och lätt att förstå så att du snabbt kan ta ett beslut, och enkelt beställa din kassa.

Självklart är kassorna certifierade och godkända, men vi kommer även ha med någon modell för dig som inte har behov av ett sådant.

Efter din beställning kommer vi om det behövs, göra en "check up" bara för att höra att det verkligen är rätt maskin för just din verksamhet. Så bli inte förvånad om vi säkerhets skull ringer upp dig. Det kan ju finnas en del funktioner man kanske inte tänkt på eller vet att kassan enkelt kan hantera och vi vill att det skall bli rätt redan från början.

När du är nöjd, ja först då är vi nöjda!

Allmänt

Köpinformation

Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Vi förbehåller oss rätten att annullera ett köp om varan är slut i lager eller ej finns tillgänglig hos vår leverantör..

Säkerhet och behandling av kunduppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer, personnummer eller organisationsnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi sparar aldrig personnummer eller oganisationsnummer i vår e-butik, detta hanteras endast hos Klarna. Vi dokumenterar kommunikationen som vi har med dig, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. kassaregister.se kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt GDPR har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig samt be oss ta bort all lagrad information.
Om du har ett kundkonto på vår sida kan du själv rensa information lagrad på dig från våra system.

Vår företagsinformation

Halmstad Kassaregister AB
Industrivägen 15
302 41 Halmstad

Org. nr: 556316-4390
tel: 035-227980
e-post: web-intresse@kassaregister.se

Garanti

På vår fabriksnya produkter erhåller du 1 års materialfelsgaranti.

Hyra (12,24,36,48,60 månader) Vårt vanligaste betalningsalternativ.

Hyra används när företaget vill åt nyttjandet/funktionen, inte ägandet av utrustningen. Hyresavtal har inget restvärde till skillnad från leasing. Efter hyrestiden slut kan företaget välja mellan att köpa loss utrustningen, lämna tillbaka den till leverantören, förlänga avtalet eller byta utrustningen mot ny och teckna ett nytt hyresavtal.

Fördelar med finansiering:

- Säker finansiering - snabb, enkel och personligt!
- Finansiering upp till 100%
- Behåll likviditeten - bind inte kapital
- Fördela kostnaderna över tiden
- Hela hyreskostnaden är avdragsgill, dvs, dras som en kostnad (mindre skatt)

Så, genom att välja hyra så behöver du inte ta hela kassans köpesumma och betala allt vid ett och samma tillfälle, istället kan du låta dessa pengar jobba i ditt företag, t.ex. genom att köpa in varor som du säljer.

Vid köp på hyra så måste utrustningen vara försäkrad. Har ni ingen försäkring som täcker utrustningen idag så går det bra att teckna detta via vårt finansbolag så de priser du ser vid kassan är exkl. denna försäkring. Försäkringen har en låg kostnad och en låg självrisk, endast 3000:- som du gärna kan jämföra med den du har idag.

Fakturering av hyra sker kvartalsvis, det är så priserna tagits fram. Många vill dock ha fakturan månadsvis, bara säg till så ordnar vi detta.

Så till det bästa:
0kr i uppläggningsavgift och 0kr i aviavgift.

Minsta totalsumma för att kunna välja hyra är 4000:- exkl. moms.

Betalsätt

Klarna Checkout

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på internet. Genom att fylla i några enkla uppgifter identifierar du dig och du kan välja det betalningssätt som passar dig bäst. Betalningssätten som erbjuds är faktura, konto, kort, banköverföring och Klarna Direkt. Ibland erbjuds du att betala med någon av Klarnas kampanjer som kan variera från tillfälle till tillfälle.

Moms, Frakt och Leverans

Samtliga priser i denna webshop exkl. moms.

Leverans

Sker normalt 1 till 3 arbetsdagar efter det att vi mottagit programmeringsunderlaget.

Frakt

Varorna kan antingen hämtas hos i på Industrivägen 15 302 41, Halmstad eller skickas till din leveransadress.

Vi skickar våra paket med DHL till den adress ni angivit. Fast fraktkostnad är 139 kr. För varje kolli överstigande 5kg så tillkommer en kostnad på 180:- som betalas av köparen.

Annullation

Om en beställning annulleras före kl. 18.00 samma dag som beställningsdag utgår ingen annullationsavgift, i annat fall äger vi rätt att debitera 20% av ordersumman.

Köp av kortterminal

Vid köp av kortterminal tillkommer Samports avgifter med 500:- uppläggningsavgift, 1800:- i årsavgift, 45:- i aviavgift samt bankens transaktionsavgifter.

Ångerrätt / Reklamation

Ångerrätt / Retur

Du har ångerrätt i 14 dagar på alla köp som görs hos Halmstad Kassaregisters e-butik. Ångerfristen gäller från den dag du tagit emot varan.

Returer sker på din egen bekostnad. Returer skall skickas som paket, inte mot postförskott.

När vi har fått din retur så gör vi en återbetalning via Klarna på ditt köp.

Om du vill göra en retur kontakta oss så skickar vi retursedel via mail.

Reklamation

Stämmer din vara inte överens med beskrivningen, är den trasig eller är du på annat sätt missnöjd med ditt köp? Kontakta oss så kommer vi överens gemensamt om hur vi ska lösa det hela.