Trygghet och försäljningsvillkor

Tryggt att handla vår Webshop

Att välja kassaregister är för oss förknippat med en omsorgsfull behovsanalys.

Utbudet som här visas är produkter som är enkla men mycket kompetenta i sina grundfunktioner. Dessa är vanligen fullt tillräckliga för de flest förekommande brancherna.

Informationen vi visar i shopen hoppas vi att du uppfattar som komplett och lätt att förstå så att du snabbt kan ta ett beslut, och enkelt beställa din kassa.

Självklart är kassorna certifierade och godkända, men vi kommer även ha med någon modell för dig som inte har behov av ett sådant.

Efter din beställning kommer vi om det behövs, göra en "check up" bara för att höra att det verkligen är rätt maskin för just din verksamhet. Så bli inte förvånad om vi säkerhets skull ringer upp dig. Det kan ju finnas en del funktioner man kanske inte tänkt på eller vet att kassan enkelt kan hantera och vi vill att det skall bli rätt redan från början.

Och när du är nöjd, ja först då är vi nojda!

Försäljningsvillkor:

Garanti

På vår fabriksnya produkter erhåller du 1 års materialfelsgaranti.

Hyra (12,24,36,48,60 månader) Vårt vanligaste betalningsalternativ.

Hyra används när företaget vill åt nyttjandet/funktionen, inte ägandet av utrustningen. Hyresavtal har inget restvärde till skillnad från leasing. Efter hyrestiden slut kan företaget välja mellan att köpa loss utrustningen, lämna tillbaka den till leverantören, förlänga avtalet eller byta utrustningen mot ny och teckna ett nytt hyresavtal.

Fördelar med finansiering:

- Säker finansiering - snabb, enkel och personligt!
- Finansiering upp till 100%
- Behåll likviditeten - bind inte kapital
- Fördela kostnderna över tiden
- Hela hyreskostnaden är avdragsgill, dvs, dras som en kostnad (midre skatt)

Så, genom att välja hyra så behöver du inte ta hela kassans köpesumma och betala allt vid ett och somma tillfälle, istället kan du låta dessa pengar jobba i ditt företag, t.ex. genom att köpa in varor som du säljer. 

Vid köp på hyra så måste utrustningen vara försäkrad. Har ni ingen försäkring som täcker utrustningen idag så går det bra att teckna detta via vårt finansbolag så de priser du ser vid kassan är exkl. denna försäkring. Försäkringen har en låg kostnad och en låg självrisk, endast 3000:- som du gärna kan jamföra med den du har idag.

Fakturering av hyra sker kvartaslvis, det är så priserna tagits fram. Många vill dock ha fakturan månadsvis, bara säg till så ordnar vi detta.

Så till det bästa:
0kr i uppläggningsavgift och 0kr i aviavgift.

Minsta totalsumma för att kunna välja hyra är 4000:- excl. moms.

Köpvillkor

Vid betalning med faktura har ni som kund 10 dagars kredit på fakturan (om inte annan överenskommelse träffats). Vid utebliven betalning skickas påminnelse genom Pay Solutions Sweden AB där lagstadgad påminnelseavgift om f.n. 60 kronor jämte dröjsmålsränta enligt räntelagen debiteras. Betalas fakturan ej efter påminnelse skickas inkassokrav genom Pay Solutions Sweden AB och lagstadgad inkassoavgift om f.n. 180 kronor påförs skulden. 

Godkännande av köpvillkor

Vi vill göra er uppmärksam på att samtidigt som beställning görs på vår hemsida så godkänner ni våra köpvillkor enligt ovan.

Fakturaköp

Vid fakturering tillämpar vi i vissa fall förskottsbetalning.

Kortköp via Payson

Kortbetalningstjänsten är aktiv. Inga extra kostnader påförs vid kortbetalning.

Moms, Frakt och Leverans

Samtliga priser i denna webshop excl. moms.

Leverans: Sker normalt 1 till 3 arbetsdagar efter det att vi mottagit programmeringsunderlaget.
FraktVi skickar med DHL till den adress ni angivit. 180:-/ kolli överstigande 5kg tillkommer och betalas av köparen.
AnnullationOm en beställning annulleras före kl. 18.00 samma dag som beställningsdag utgår ingen annullationsavgift, i annat fall äger vi rätt att debitera 20% av ordersumman.

Köp av kortterminal

Vid köp av kortterminal tillkommer Samports avgifter med 500:- uppläggningsavgift, 1800:- i årsavgift, 45:- i aviavgift samt bankens transaktionsavgifter.